Screenshot_20171026-224318

Basic Treatment

Wanneer uw wenkbrauwen al de perfecte vorm en kleur hebben dan kunt u kiezen voor de basic treatment. Uw wenkbrauwen worden gestyled door te waxen en/of epileren.

Prijs: € 12,50

Brow Treatment Intensive

Door het meten, shapen, waxen en knippen van de wenkbrauwen, creër ik de perfecte wenkbrauw. Met de Intensive verf worden de wenkbrauwen ingekleurd en worden ook de donshaartjes mee genomen die met het blote oog niet te zien zijn. Zo lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller!

Prijs: € 22,50

Henna BrowTastic

Deze behandeling is bijna hetzelfde als de ‘Intensive treatment’, alleen verf ik nu de wenkbrauwen met de henna van BrowTastic. De henna is er in verschillende kleuren. Samen bespreken we jouw wensen en zal ik op basis hiervan de juiste hennakleur gaan samenstellen.
De wenkbrauwen worden vooraf grondig gereinigd en gescrubd, zodat de henna ook mooi op de huid pakt. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het verschilt per persoon hoe lang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. In het algemeen blijft de henna ongeveer 1 week op de huid en 5-6 weken op de haren zitten.

Prijs: € 30,-